CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

   

  Reactoonz er en vild spillemaskine fuld af aliens, sci-fi gizmoer og et væld af sjove bonusser. Denne utraditionelle spillemaskine har hele 7 valser og 7 rækker fuld af multifarvet sjov i Candy Crush-stil. Karamba-spillerne får her muligheden for at opleve mange in-game elementer som eksempelvis Gargantoon, Kvantespringet, Kvante-funktioner, Giantoonz og Fluktwwwion og et tag-selv-bord af skøre alien symboler. Scenen i denne spillemaskine er sat i en atom-reaktor, hvor tegneserie-figurerne er under konstant subatomisk bombardement, som i sidste ende forvandler dem til……Reactoonz !

   

  Soolts du ved om Reactoonz:

   

  SPIL NU

   

  Så snart spin-knappen er trykket ned udløses en storm af aktivitet, som gør de mange Reactoonz helt igennem vanvittige ! Spiludvikleren – Play’n GO har skabt denne opfølger til Energoonz for de mange fans af genren. Alien-skabningerne er på ingen måde onde, de er søde og nuttede væsener, som blot venter på at få sat gang i valserne. Eftersom der ikke opereres med gevinstlinjer, opfordres man til at læse denne Reactoonz anmeldelse for at forstå in-game mekanikken og de mange forskellige spil-funktioner og elementer.

  Karamba er lykkelige over at man nu kan præsentere Reactoonz på spillernes skærme, om det så er på PC, Mac, Android og iOS-devices. Der er tonsvis af mærkværdige aliens på gitteret og hver og en af dem venter på at udfylde sin rolle i dette skøre sci-fi eventyr.

  Sådan spiller du Reactoonz

   
  Denne kaskade af en spillemaskine tillader spillerne at skabe vinderkombinationer på det 7 x 7 store gitter. Det eneste der behøves er 5+ symboler i en klynge, hvor alle Reactoonz rører hinanden. Disse symboler kan danne vinderkombinationer horisontalt eller vertikalt, og så snart de har formet sig som en vinderkombination fjernes de bagefter fra gitteret. Nye symboler falder herefter ned og erstatter dem. Reactoonz kan måske lyde en anelse mere kompliceret end din gennemsnitlige spillemaskine, men det er nu ret enkelt, når først man kommer igang….

  Sæt fut under valserne! Når du har valgt din ønskede indsats-størrelse kan du sætte fut under valserne ved at klikke på den grønne knap med pilene, hvormed du samtidig hele tiden vil få droppet nye symboler ind på valserne fra venstre til højre. Hver vinderkombination vil blive øjeblikkeligt udbetalt, og symbolerne vil blive fjernet fra gitteret, så det igen kan gøre plads til nye symboler og yderligere vinderkombinationer. Denne proces fortsætter indtil der ikke længere akkummuleres gevinster.

  Vælg din indsats-størrelse: Modsat traditionelle spillemaskiner hvor møntværdien ganges med antallet af gevinstlinjer i spil, skal man på Reactoonz blot vælge sit samlede bet pr spin. Indsats-størrelsen starter typisk ved 2 kroner og går så højt op som til 2000 kroner pr spin. Spillerne kan justere i deres indsats-størrelse ved at klikke på +/- knapperne.

  Der er adskillige ting at holde øje med på skærmen. Disse inkluderer kvante-lader kammeret til venstre lige nedenfor Reactoons logoet samt den søvnige tre-øjede alien, Gargantoon, som ses i højre side af skærmen. Læs videre og få alt det, du har brug for at vide om Reactoonz mange in-game bonus features.

   

  Spille features og ekstra-funktioner

   
  Reactoonz er en sci-fi spillemaskine med en hel del action på én gang. Gevinsttabellen indeholder alle elementer i spillet, heriblandt funktioner, højt-betalende symboler og lavt-betalende symboler. Her er hvad Karambas spillemaskine-brugere bør vide om in-game elementerne i Reactoonz.

  <span style=”font-weight: GGargantoon –Bei Spins ohne Gewinn besteht die Möglichkeit, dass zwischen 4 – 8 Wild-Symbole von Gargantoon auf das Raster fallen gelassen werden. Unter Umständen erreicht die Quantenschlange Gargantoon, in welchem Fall sich ein 3 x 3 Monster Gargantoon auf dem 7 x 7-Raster bildet. Dieses kolossale Symbol ersetzt dann andere Symbole, um zahlende Kombinationen zu bilden.

  Kvantespringet- mens spillerne er igang med at spille sig frem til vindende kombinationer, vil denne tilfældige kvante-funktion begynde at lade. Spillerne kan have helt op til 4 kvante-funktioner i kø og hvis en femte kvante-ladning aktiveres vil det udløse Gargantoon-funktionen.

  Giantoonz & Fluktwwwion – når spillerne rammer 4 identiske symboler ved siden af hinanden i en firkantet formation formes der en Giantoonz. Dette fordobler gevinsterne på valserne. Et af symbolerne er markeret som et fluktwwwions-symbol og dette hjælper med til at forme kombinationer af symboler.

  Implosion, Dissekering, Udslettelse, & Modifikation kvante-funktioner – disse aspekter i spillet er anført med radioaktive symboler. Orange, blå, røde og grønne ildkugler kan hjælpe til med at forvandle regulære symboler til vinderkombinationer.

  Højt-betalende symboler på spillemaskinen inkluderer de lilla symboler, de grønne symboler, de orange symboler og de blå symboler. Alle højt-betalende symboler har to øjne.
  De lavt-betalende symboler i spillet inkluderer de en-øjede aliens. Spillerne rammer maksimum-gevinst, når 15+ matchende symboler formes på 7 x 7 gitteret i Reactoonz.

   

  5 Enkle råd til hvordan man spiller Reactoonz mere ansvarligt

   
  Spil spillemaskinen i demo mode, før du fyrer op under Reactoonz med rigtige penge.

  Alle spillere rådes til at læse denne Reactoonz spillemaskine-anmeldelse her på Karamba for at forstå alle spille-funktioner, wild symboler og vinderkombinationer.

  Man bør kun spille Reactoonz med et fastlagt budget. Spillere bør undgå at spille for mere end de har råd til, og man bør aldrig jagte tabene.

  Sæt en tidsbegrænsning for dine Reactoonz spille-sessioner.

  Konsultér gevinsttabellen for at få yderligere information om alle de forskellige bonus features og symboler.

   

  Spil Reactoonz med bonusser

   
  Alle nye spillere på Karamba er kvalificeret til at modtage et velkomst-tilbud i form af en 100 % indbetalingsbonus.

   

  SPIL NU

   

  Gamestats

   

  RTC 95.1% Jackpot No
  Playlines 30 Free SpinsNo Yes
  Max Bet 20 Wild Feature Yes
  Min Bet 0.01 Special Feature Yes

   

  Gamescore

   

  Game Gesign and Graphics
  Bets and Limits
  Payouts
  Popularity

   

  ***Vilkår og betingelser gælder. Der er vedhæftet et indbetalings-krav til dette velkomst-bonus tilbud. Find ud af mere her

  Welcome Package

  Spielen kann süchtig machen, bitte spielen Sie verantwortungsbewusst: https://www.karamba.dk/info/responsible/

  Nur +18: karamba.com/info/underage
  www.begambleaware.org

  Bonuspolitik og Betingelser gælder.
  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.
  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.
  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.
  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.
  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.
  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.
  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.
  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt
  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  promotion
  20240206.14