preloader-gif
Spilsøgning
Search results will show as you type
  Prøv STARBURST helt gratis!

   

  Sådan spiller du Starburst

   

  Starburst™ er et stjernespækket eventyr skabt af den berømte spiludvikler, Netent. Det er et af de mest fremtrædende spil på Karamba.com, hvor du med Starburst™ Wild-symboler kan vinde helt op til 50.000 mønter. Scenen er sat på en glødende nattehimmel, hvor stjerneskud anes i det fjerne.

  Her er hvad du behøver at vide:

   

  SPIL NU

   

  Din guide til Starburst™

   
  Kunder på Karamba kan øve sig på Starburst™ spillemaskinen i demo mode, før man registrerer sig og begynder at spille for rigtige penge. Denne omfattende Starburst™ guide er relevant for alle typer spillemaskine-brugere. Det er derfor altid en god idé, at tjekke op her for at få information om udbetalinger, symbol-kombinationer, spillefeatures, og in-game elementer, før du springer ud i herlighederne for alvor.

  Karamba tilbyder alle sine kunder at spille Starburst™ spillemaskinen på både PC, Mac og mobil. Spillet er som skræddersyet til alle skærm-størrelser. Spillereglerne er nemme og det er et simpelt spil at spille. Læs videre her og lær mere om Starburst™ spillemaskinen.

   

  starburst
   

  Sådan spiller du Starburst™

   
  Starburst™ spillemaskinen er relativ nem at spille. Der er ti gevinstlinjer, fem valser og tre rækker. Spillemaskinen udbetaler gevinster i begge retninger ‘Both Ways’ (både fra venstre til højre og fra højre til venstre), såvel som respins.

  Møntværdi: Ved at klikke på møntværdi-knappen til højre for spin-knappen, kan spillerne justere møntværdien og niveauet alt efter hvordan de ønsker at spille. Karamba anbefaler alle at spille sikkert og ansvarsfuldt til enhver tid.

  Indsatsniveau: Ved at klikke på højre- og venstrepilene ved niveau-knappen, kan spillerne øge deres indsatsniveau. Niveauerne starter som udgangspunkt altid på 1 og øges herfra i følgende rækkefølge: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Jo højere niveauet er, desto større bliver indsatsen.

   

  Starburst™ Game Features og Extras

   
  Starburst™ spillemaskinen er fuld af elementer med rum-tematik. Symbolerne på valserne inkluderer smukke ædelsten, guldbarer, spinnende røde 7-taller og Starburst™ Wild-symbolet. Det er heldigvis ret nemt at danne sig et overblik over spillet og de mange features.

  • De højst betalende symboler:  – guldbarer, røde 7ere, gule diamanter og smaragder er de højst betalende symboler.
  • De lavest betalende symboler  – citriner, safirer og ametyster er de lavest betalende symboler
  • Wilds: Starburst™ Wild-symboler kan erstatte alle andre symboler for at danne nye vinder-kombinationer på valserne. De forekommer kun på følgende valser: 2-3-4. Når Starburst™ Wild-symbolerne kommer frem, udvider de sig udover alle valser og her kan de også udløse re-spins. Alle møntudbetalinger er baseret på indsatsniveau #1. Spillerne vil modtage maksimum-gevinster på gevinstlinjerne grundet ‘both ways’ featuren. Starburst™ Wild featuren udløses med blot et Starburst™ Wild-symbol på enten valse 2, 3 eller 4.
  • Re-Spins: Når Starburst™ Wild featuren er igang vil spillerne bemærke, at udvidende Starburst™ symboler forbliver låste, mens de andre valser foretager re-spins. Denne feature stopper, når der ikke længere fremkommer nye Starburst™ Wild-symboler under re-spin. Det er muligt at udløse op til maksimalt tre re-spins. Disse re-spins vil blive spillet på det indsatsniveau, hvorfra de blev udløst til at begynde med.
  • Starburst™ spillemaskinen udbetaler gevinster fra både venstre til højre på valserne, men også fra højre til venstre. Dette betyder at spillerne har muligheden for at danne flere kombinationer i spillet. Den maksimale gevinst som kan udbetales i spillet er 50.000 mønter.

   

  Gamestats

  RTC 96.1% Jackpot No
  Playlines 10o Free SpinsNo No
  Max Bet 10 Wild Feature Yes
  Min Bet 0.01 Special Feature Yes

   

  Gamescore

  Game Design and Graphics
  Bets and Limits
  Payouts
  Popularity

   

 • Sådan spiller du Starburst rigtigt

   

  1. Spil Starburst™ i demo mode, før du begynder at spille om rigtige penge.
  2. Læs Starburst™ reglerne grundigt og væn dig til alle de forskellige spillefeatures.
  3. Lav et budget for alle dine Starburst™ sessioner og hold dig til det. Det kan på ingen måde anbefales at spille mere for at vinde tabte penge tilbage, eller at overskride ens eget budget.
  4. Hold effektivt styr på din spilletid.
  5. Gevinsttabellen tjener som den bedste måde til at forstå hvordan kombinationer, symboler og spillefeatures fungerer i spillet.
  6. Spil altid ansvarsfuldt. Det skal være sjovt at spille.

   

  Tilgængelige bonusser for Starburst™ spillemaskinen

   

  Alle nye spillere på Karamba kan nyde godt af en generøs 100 % indbetalingsbonus.

   

  *Bonuspolitik og Betingelser gælder. Indsatskrav gælder for dette velkomstbonus-tilbud.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.
  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.
  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.
  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.
  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt
  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

 • spille gonzo's quest med karamba Spille Red Hiding Hood med karamba Spille Astrodice med karamba Spille Mighty Sphinx med karamba Spille Reel Bandits med karamba Spille Secrets of Atlantis med karamba Spille Jacks Beanstalk med karamba Spille VIP Black med karamba Spille Aloha Cluster pays med karamba Spille Egyptian Magic med karamba Spille Twin Spin med karamba Spille Starburst med karamba Spille Piggy Richis med karamba Spille Power Cash med karamba Spille Fruity Friends med karamba
  Ophavsret 2020- Alle rettigheder forbeholdes. Karamba.dk er et brand ejet af ASG Technologies Ltd, en virksomhed, som er registreret i henhold til loven på den britiske jomfruøer. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta, og opererer med fuld licens 18-1517086 – udstedt 30.April 2018 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  promotion