CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

  Starburst

  Starburst er en spilleautomat i arkade-stil fra NetEnt, der er opbygget af fem hjul, tre rækker og med i alt 10 gevinstlinjer. Spillets kosmiske tema tager spillere med ud i rummet blandt stjernerne, og dette betyder, at skærmen bliver fyldt med en farverig række glitrende symboler, der spinder hen over hjulene.

   

  Starbursts Wild-funktion er den eneste bonusrunde, der er tilgængelig i spillet, og spillemaskinens enkle opbygning er faktisk den afgørende årsag til, at Starburst er blevet så utrolig populær, siden den blev lanceret for år tilbage. Ved at matche den rigtige kombination af farverige ikoner kan spillerne vinde gevinster med en værdi på op til 250x den oprindelige indsats.

  Sådan spiller du Starburst

  At spille Starburst er ret ligetil på grund af spillemaskinens enkle, brugervenlige layout og spilleregler. De fem hjul vises i midten af skærmen med spillelinjen placeret nedenunder. På spillelinjen finder du alle spilknapperne og valgmulighederne – men du skal være opmærksom på: at spillelinjen flyttes til højre for spillevinduet, når du spiller Starburst på en mobilenhed.

  Den grønne spin-knap er placeret i midten med møntværdien og indsatsen pr. linjeindstilling på hver side. Her kan du justere din indsat pr. spin, så du kan vælge din egen personlige spillestil. At du spiller ansvarligt, er altid en prioritet hos Karamba DK, og vi vil sikre os, at du spiller inden for dit spilbudget og grænser. Så tag dig god tid til at finde den rigtige samlede indsats pr. spin, som passer til dig og din spillestil. Når du træffer beslutningen om at spille inden for et budget nu, vil det sandsynligvis give dig mulighed for at spille længere tid på vores spillemaskiner i fremtiden. Med hensyn til symbolerne i spillet, indeholder Starburst et udvalg af symboler med lav værdi, der består af funklende juveler i lilla, blå, orange, grønne og gule farver Symbolerne med høj værdi er designet med de traditionelle 7-taller og Bar symboler. Disse symboler kommer med multiplikatorer, og de hjælper også med at få ekstra kombinationer af betalingslinjer. Den vigtigste funktion er Starburst Wilds, som er repræsenteret ved de flerfarvede stjerneikoner.

  Starburst spil funktioner og ekstramateriale

  Starburst Wilds-funktionen er den eneste bonusrunde, der er tilgængelig i spillet, men den giver også mulighed for de vigtigste gevinster i spillet. Inden vi kigger nærmere på denne funktion, så lad os forklare betydningen af symbolerne, og dets design med kombinationen af de 10 betalingslinjer. Starburst-symbolerne med lav værdi kan give gevinster fra mellem 5x og op til 60x din indsats. Symbolerne med højere værdi kan give gevinster fra 25x og op til 250x din indsats, når du rammer dem i en af de betalingslinjekombinationer, der er nævnt i sektionen med spilleregler.

   

  section 4 image

  Starburst Wilds:

  Wild-symboler erstatter alle symboler og udvides over hele hjulet.
  section 4 image

  Bonus Elements

  Starburst symboler kan føre til præmier af alt fra 5x op til 60x din indsats. Symbolerne kan skabe høj værdi præmier fra 25x op til 250x din indsats
  section 4 image

  Win Both Ways:

  Win Both Ways betyder, at betalingslinjekombinationer kan starte fra både venstre eller højre side af hjulet.

  Den størst mulige gevinst, som spillere kan vinde i spillet, er 50.000 mønter, og det kan opnås ved at matche fem Bar-symboler på den maksimale indsats. De 10 betalingslinjer er baseret på Win Both Ways-designet, og derfor kan hver betalingslinje beregnes fra det længste sted på både venstre eller højre hjul. Lad os nu forklare nærmere om den eneste bonusfunktionsrunde, som findes i spillet. Starburst Wilds-funktionen aktiveres, når et af Starburst Wild-symbolerne lander på hjul 2, 3 eller 4. Du vil med det samme opdage, at funktionen udløses, når Wild-symbolet udvider sig over det hjul, som det lander på, hvilket giver dig et ekstra spin, når det sker. Dette øger nu muligheden for antallet af aktive betalingslinjekombinationer med det udvidede Wild i spil. Hvis der kommer et andet Wild-symbol i de resterende midterste tre hjul på et andet spin, udvides det nu også ud over hele hjulet, og du tildeles endnu et ekstra spin. Processen kan gentages op til i alt tre gange med Starburst Wilds-funktionen, der potentielt giver spillerne, tre fulde hjul af Wilds med tre ekstra spins i alt.

   

  Husk: gevinstlinjerne giver gevinst i begge retninger i Starburst-spilleautomaten.

   

  5 enkle trin til at komme i gang med Starburst

  Trin 1

  Øv dig på demoversionen af Vikings

  Trin 2

  Se vores gennemgang af Vinkings

  Trin 3

  Beregn dit spilbudget og spil ansvarligt

  Trin 4

  Læs spillereglerne for at forstå gevinstlinjerne

  Trin 5

  Forstå hvordan spilfunktioner og ekstramateriale fungerer

  Sådan spiller Starburst lige højre

  Starburst spilles på et 5×3 gitter, der indeholder forskellige symboler med lav og høj værdi og den centrale Starburst Wilds-funktion. Udvidede Wilds og re-spins tildeles, hvilket potentielt kan hjælpe dig med at få aktive betalingslinjekombinationer. Win Both Ways betalingslinjefunktionen hjælper med at matche symboler på hjulene. Spillet giver dig mulighed for at spille for så lidt som 1 krone og op til 1.000 kroner per spin.

  section 6 image

  strong>Bonusser til rådighed for Starburst

  section 7 image

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.

  5 GYLDNE REGLER FOR STARBURST

  Karamba er stolt af at præsentere sin Bonanza-spilleautomat. Dette vidunderligt underholdende spil er fuld af interessante funktioner, der inkluderer bonuselementer, vilde symboler, spredte symboler og andre kombinationer.
  Reglerne er enkle og inkluderer:

  • Angiv et budget og opfyld det
  • Øv, inden du spiller med rigtige penge
  • Læs reglerne omhyggeligt
  • Administrer spilletid effektivt
  • Spil altid ansvarligt
  • Få en velkomstbonuspakke og nyd Vikings
  section 8 image

  SPIL NU

  <a href=”https://www.karamba.dk/info/bonus-policy/”>Bonuspolitik</a> og <a href=”https://www.karamba.dk/info/terms/”>Betingelser</a> gælder.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.

  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår &amp; betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.

  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.

  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

  <a href=”https://www.karamba.dk/info/responsible/”>Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt</a>

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| <a href=”https://www.rofus.nu/”>ROFUS.nu</a>

  promotion
  20231128.1