preloader-gif
Spilsøgning
Search results will show as you type
Prøv ASTRODICE helt gratis!

 

Din guide til Astrodice

 

Spillemaskinen Astrodice er en mangefarvet terning set i 3D perspektiv, som lyner indover valserne i takt med at spillerne placerer deres indsatser, vælger deres betalingslinjer og trykker på spin. Der er i alt 5 valser med terninge-tematik, 3 rækker og 20 forskellige betalingslinjer i spil.

Her er hvad du behøver at vide:

 

 

SPIL NU

Astrodice er et sjovt eventyr, som indeholder flere fordybende elementer, såsom The Joker Wild Dice symbolet, The Golden Scatter symbolet og The Galaxy Bonus symbolet. Adskillige symbol-multiplikatorer er tilgængelige på specifikke terninger, heriblandt på The Galaxy Bonus. The Golden Scatter symbolet præmierer spillerne med ekstra spins, og der kan tillige udløses yderligere ekstra spins samt Rock & Roll Bonus-spillene.

Spillemaskinen Astrodice er tilgængelig for spillerne på PC, Mac, Android og iOS-enheder. Med så mange kosmiske elementer på spil, vil du aldrig opleve et kedeligt øjeblik på denne spillemaskine. Spillerne anbefales at læse denne Astrodice guide for herigennem at indhente ekstra information om spillets regler og funktioner.

 

Sådan spiller du Astrodice

Spillemaskinen Astrodice har 5 valser, 3 rækker og 20 betalingslinjer. Bonus- og ekstra spins-funktionerne er skabt for at tilføje en ekstra dybde i spillet i takt med at spillerne når længere og længere frem i spillet. Her er en hurtig guide til, hvordan du spiller…

Astrodice

 

Vælg betalingslinjer: Før man går i gang skal spillerne vælge det antal betalingslinjer, man ønsker at spille på. Minimumsantallet er 1 og maksimumantallet er 20. Spillerne kan vælge betalingslinjerne ved at klikke på +/- knapperne, der ligger langs med linje-elementet. Jo flere linjer der vælges, desto flere linjer vil herefter lyse op og blive fremhævet på skærmen.

 

Vælg din indsats-størrelse: Det næste spillerne skal gøre er at vælge indsats-størrelsen. Indsatsknappen er markeret med +/- som henholdsvis øger eller minimerer indsatsen. Minimum-indsatsen er 0,10 krone og maksimum indsatsen er 100 kroner.

Spin valserne: Når betalingslinjerne og indsats-størrelsen er valgt, kan spillerne gå videre til næste skridt: spin-knappen. Denne knap ligger på selve galaksen lige under tredje valse. Når du først har trykket på spin-knappen, så sættes der automatisk gang i valserne.

 

Astrodice Spilfunktioner og ekstramateriale

Betalingstabellen er en oversigt over samtlige symbol-kombinationer og deres respektive gevinster. Du når hurtigst frem til betalingstabellen ved at trykke på INFO-knappen i nederste højre hjørne på spillemaskinen. Følgende symboler bliver her præsenteret for spillerne:

  • Vindersymboler – Der er højt-udbetalende vindersymboler og lavt-udbetalende vindersymboler, som hver især består af forskellige terninger. Disse er præsenteret for spillerne i selve betalingstabellen. Man vinder på symbolerne fra venstre til højre på valserne, og den højeste gevinst pr betalingslinje udbetales.
  • Wild Symbolet – The Joker Wild Dice symbolet erstatter alle andre symboler med undtagelse af Gold Scatter symbolet og Galaxy Bonus symbolet og kan dermed bruges til at danne kombinationer. 5 Joker Wild Dice symboler giver din indsats 10.000 gange igen.
  • The Gold Scatter Symbolet – dette symbol har nogle helt unikke egenskaber i og med at det kan udløse ekstra spins, hvis man lander 2 eller flere af dem på valserne. Når 5 af dem dukker op, vil man indkassere svimlende 30 ekstra spins, som kan nydes omgående!
  • Rock & Roll Bonus Game – Det røde bonus-terninge symbol udløser The Rock & Roll Bonus Game, når det lander på valse 1 & 5. Spillerne får derefter muligheden for at vælge nogle terninger, som gemmer på gevinster og multiplikatorer.

 

GAME STATS

RTC 93% Jackpot No
Playlines 20 Free Spins Yes
Max Bet 20 Wild Feature Yes
Min Bet 0.01 Special Feature Yes

GAME SCORE

Game Gesign and Graphics
Bets and Limits
Payouts
Popularity

Spil ansvarligt på Astrodice

Øv dig på Astrodice i en demo-udgave inden du kaster dig ud i spil for rigtige penge.

 

 • Læs denne Astrodice-guide for at lære mere om, hvordan spillet fungerer, og vend altid tilbage hertil, hvis det er nødvendigt.
 • Læg et spillemaskine-budget før du spiller på Astrodice og alle mulige andre online casino spil.
 • Benyt dig af betalingstabellen for at forstå dig på symboler, vinderkombinationer, udbetalinger og spillefunktioner.
 • Hold effektivt styr på din spilletid.
 • Spil altid ansvarligt. Hold det muntert!

 

Tilgængelige bonusser til Astrodice

 

Alle nye spillere på Karamba kan nyde godt af en generøs 100 % indbetalingsbonus på op til 2000 kroner + 100 ekstra spins*. Denne kampagne-pakke for nye spillere kan benyttes på topspil som eksempelvis Astrodice. Der er selvfølgelig visse vilkår og betingelser hæftet til denne bonus og andre bonusser, som Karamba end måtte tilbyde. Sådan her virker det:

 

 • Indbetal minimum 100 kroner og modtag en 100 % indbetalingsbonus på op til 2000 kroner + 20 ekstra spins på dag 1.
 • På dag 2 kvalificerer spillerne sig til yderligere 40 ekstra spin
 • På dag 3 kvalificerer spillerne sig til yderligere 40 ekstra spins + en ekstra bonusoverraskelse.

Alt i alt ender dette i en 100 % indbetalingsbonus på op til 2000 kroner + 100 ekstra spins.

 

*Vilkår og betingelser gælder. Indsatskrav gælder for dette velkomstbonus-tilbud. Find ud af mere her: https://www.karamba.com/promotions/welcome-offer/


Gambling can be addictive, please play responsibly: https://www.karamba.com/info/responsible/
18+ only: https://www.karamba.com/info/underage/
http://www.begambleaware.org

Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler:

 • Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere, og er gyldig i 2 måneder fra tilmeldingsdato.
 • Spins og Match Up Bonus bliver tildelt således: På dit første indskud på min. 100 kr. modtager du 20 spins og 100% Match Up Bonus op til 2.000 kr. 40 ekstra spins tildeles på 2. dagen efter andet indskud på min. 100 kr., og endnu 40 ekstra spins tildeles på 3. dagen efter tredje indskud på min. 100 kr.
 • Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet.
 • Gevinster vundet på de 20/40/40 ekstra spins skal omsættes 35x.
 • Match Up Bonussen skal omsættes 35x.
 • Læg mærke til, at indsatser på forskellige spil bidrager forskelligt til fuldførelse af omsætningskravet. Se alle detaljer i tavlen nedenfor.

Karamba.dk Velkomstbonus – 100% bonus på din første indbetaling op til kr2,000. Denne bonus gælder kun for indbetalinger på kr100 eller mere! Det eneste, du behøver at gøre, er at indbetale penge på din Karamba.dk konto og du vil øjeblikkeligt modtage din bonus!
For eksempel:
Indbetal kr600 og få kr600 i bonus. Spil med kr1,200
Indbetal kr900 og få kr900 i bonus. Spil med kr1,800
Indbetal kr1,500 og få kr1,500 i bonus. Spil med kr3,000

Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”:

 • ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand.
 • ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.
 • ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 61 dage fra den blev krediteret til din konto. Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode.
 • For at forhindre misbrug af vores bonustilbud kræver vi, at du omsætter ethvert bonusbeløb, der er modtaget fra os, 35 gange før nogen del af beløbet eller dermed forbundne gevinster kan udbetales.

For eksempel:
Indbetal kr600 og få kr600 i bonus, mindste samlede indsats er kr21,000 for at få udbetalt gevinster
Indbetal kr900 og få kr900 i bonus, mindste samlede indsats er kr31,500 for at få udbetalt gevinster
Indbetal kr1,500 og få kr1,500 i bonus, mindste samlede indsats er kr52,500 for at få udbetalt gevinster

Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt. Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

Bonus med gratis spil:

 • Alle gratis spil, som krediteres spillerens konto, skal bruges indenfor 1 dag fra da tilbuddet blev givet. Ubrugte gratis spil fjernes herefter fra kontoen.
 • Gratis spil betragtes som en bonus, og skal satses før eventuelle gevinster kan udbetales. Den gratis spil bonus beregnes som den samlede værdi af gevinster vundet gennem brugen af gratis spil. Den samlede værdi af en sådan kredit, er underlagt de nedenstående indsatskrav.
 • Alle gratis spil bonusser, er underlagt standard bonuspolitik hermed beskrevet.
 • Spillere, som foretager en indbetaling for at modtage gratis spins som en del af et indskudstilbud SKAL omsætte deres indbetaling før en udbetaling kan foretages. Spillere, der hæver deres indskud uden at have omsat det, mister de gratis spins, der blev tildelt pga. indskuddet, og i tilfælde af, at de er opbrugt, mistes eventuelle gevinster optjent fra de gratis spins.

a player’s withdrawal.

spille gonzo's quest med karamba Spille Red Hiding Hood med karamba Spille Astrodice med karamba Spille Mighty Sphinx med karamba Spille Reel Bandits med karamba Spille Secrets of Atlantis med karamba Spille Jacks Beanstalk med karamba Spille VIP Black med karamba Spille Aloha Cluster pays med karamba Spille Egyptian Magic med karamba Spille Twin Spin med karamba Spille Starburst med karamba Spille Piggy Richis med karamba Spille Power Cash med karamba Spille Fruity Friends med karamba
Ophavsret 2019- Alle rettigheder forbeholdes. Karamba.dk er et brand ejet af ASG Technologies Ltd, en virksomhed, som er registreret under dansk lovgivning. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt 1.Maj 2012 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.

Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt
Stop spillet logo Responsible Online Gaming iTech Labs Game Care Aspire Global NemID
promotion