CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

   

  Din guide til Astrodice

   

  Spillemaskinen Astrodice er en mangefarvet terning set i 3D perspektiv, som lyner indover valserne i takt med at spillerne placerer deres indsatser, vælger deres betalingslinjer og trykker på spin. Der er i alt 5 valser med terninge-tematik, 3 rækker og 20 forskellige betalingslinjer i spil.

  Her er hvad du behøver at vide:

   

   

  SPIL NU

  Astrodice er et sjovt eventyr, som indeholder flere fordybende elementer, såsom The Joker Wild Dice symbolet, The Golden Scatter symbolet og The Galaxy Bonus symbolet. Adskillige symbol-multiplikatorer er tilgængelige på specifikke terninger, heriblandt på The Galaxy Bonus. The Golden Scatter symbolet præmierer spillerne med ekstra spins, og der kan tillige udløses yderligere ekstra spins samt Rock & Roll Bonus-spillene.

  Spillemaskinen Astrodice er tilgængelig for spillerne på PC, Mac, Android og iOS-enheder. Med så mange kosmiske elementer på spil, vil du aldrig opleve et kedeligt øjeblik på denne spillemaskine. Spillerne anbefales at læse denne Astrodice guide for herigennem at indhente ekstra information om spillets regler og funktioner.

   

  Sådan spiller du Astrodice

  Spillemaskinen Astrodice har 5 valser, 3 rækker og 20 betalingslinjer. Bonus- og ekstra spins-funktionerne er skabt for at tilføje en ekstra dybde i spillet i takt med at spillerne når længere og længere frem i spillet. Her er en hurtig guide til, hvordan du spiller…

  Astrodice

   

  Vælg betalingslinjer: Før man går i gang skal spillerne vælge det antal betalingslinjer, man ønsker at spille på. Minimumsantallet er 1 og maksimumantallet er 20. Spillerne kan vælge betalingslinjerne ved at klikke på +/- knapperne, der ligger langs med linje-elementet. Jo flere linjer der vælges, desto flere linjer vil herefter lyse op og blive fremhævet på skærmen.

   

  Vælg din indsats-størrelse: Det næste spillerne skal gøre er at vælge indsats-størrelsen. Indsatsknappen er markeret med +/- som henholdsvis øger eller minimerer indsatsen. Minimum-indsatsen er 0,10 krone og maksimum indsatsen er 100 kroner.

  Spin valserne: Når betalingslinjerne og indsats-størrelsen er valgt, kan spillerne gå videre til næste skridt: spin-knappen. Denne knap ligger på selve galaksen lige under tredje valse. Når du først har trykket på spin-knappen, så sættes der automatisk gang i valserne.

   

  Astrodice Spilfunktioner og ekstramateriale

  Betalingstabellen er en oversigt over samtlige symbol-kombinationer og deres respektive gevinster. Du når hurtigst frem til betalingstabellen ved at trykke på INFO-knappen i nederste højre hjørne på spillemaskinen. Følgende symboler bliver her præsenteret for spillerne:

   • Vindersymboler – Der er højt-udbetalende vindersymboler og lavt-udbetalende vindersymboler, som hver især består af forskellige terninger. Disse er præsenteret for spillerne i selve betalingstabellen. Man vinder på symbolerne fra venstre til højre på valserne, og den højeste gevinst pr betalingslinje udbetales.
   • Wild Symbolet – The Joker Wild Dice symbolet erstatter alle andre symboler med undtagelse af Gold Scatter symbolet og Galaxy Bonus symbolet og kan dermed bruges til at danne kombinationer. 5 Joker Wild Dice symboler giver din indsats 10.000 gange igen.
   • The Gold Scatter Symbolet – dette symbol har nogle helt unikke egenskaber i og med at det kan udløse ekstra spins, hvis man lander 2 eller flere af dem på valserne. Når 5 af dem dukker op, vil man indkassere svimlende 30 ekstra spins, som kan nydes omgående!
   • Rock & Roll Bonus Game – Det røde bonus-terninge symbol udløser The Rock & Roll Bonus Game, når det lander på valse 1 & 5. Spillerne får derefter muligheden for at vælge nogle terninger, som gemmer på gevinster og multiplikatorer.

   

  GAME STATS

  RTC 93% Jackpot No
  Playlines 20 Free Spins Yes
  Max Bet 20 Wild Feature Yes
  Min Bet 0.01 Special Feature Yes

  GAME SCORE

  Game Gesign and Graphics
  Bets and Limits
  Payouts
  Popularity

  Spil ansvarligt på Astrodice

  Øv dig på Astrodice i en demo-udgave inden du kaster dig ud i spil for rigtige penge.

   

  • Læs denne Astrodice-guide for at lære mere om, hvordan spillet fungerer, og vend altid tilbage hertil, hvis det er nødvendigt.
  • Læg et spillemaskine-budget før du spiller på Astrodice og alle mulige andre online casino spil.
  • Benyt dig af betalingstabellen for at forstå dig på symboler, vinderkombinationer, udbetalinger og spillefunktioner.
  • Hold effektivt styr på din spilletid.
  • Spil altid ansvarligt. Hold det muntert!

   

  Tilgængelige bonusser til Astrodice

   

  Alle nye spillere på Karamba kan nyde godt af en generøs 100 % indbetalingsbonus .

   

  *Bonuspolitik og Betingelser gælder.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.
  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.
  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.
  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt
  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  promotion
  20231128.1