CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

   

  Din guide til Egyptian Magic

   

  Egyptian Magic er en spillemaskine der tager inspiration i det gamle Egypten og alle mysterierne vedrørende pyramiderne. Spillerne får i alt 5 valser, 3 rækker og 9 gevinstlinjer at arbejde med på denne spillemaskine fuld af ikoniske egyptiske elementer såsom Nefertiti, Sfinxen, Ankh Skarabæen, Horus’ Øje, Den Egyptiske Kobra, De Store Pyramider og Tutankhamon

  Här är vad du behöver veta:

   

   

  SPIL NU

   
  Karamba.com kan stolt præsentere denne Egyptian Magic spillemaskine-guide som en hjælp til spillerne med hensyn til regler, gevinster på gevinsttabellen og spilleelementer. Det er en nyttig ressource når du spiller Egyptian Magic-spillemaskinen, om det så er i demo mode eller for rigtige penge.

  Udbetalinger betales fra venstre til højre på valserne, som det er standarden på alle andre spillemaskiner hos Karamba. Egyptian Magic kan spilles på PC, Mac og mobil, hvor alle features og funktioner er som skræddersyet til skærmstørrelsen på det device, der end benyttes.

  Karamba.com går op i ansvarligt spil, og opfordrer spillerne til at læse anmeldelsen af Egyptian Magic-spillemaskinen omhyggeligt for at få den fornødne information om, hvordan man bedst spiller denne gamle egyptisk-inspirerede spillemaskine. Lad os komme igang…

   

  Sådan spiller du Egyptian Magic

   
  Egyptian Magic-spillemaskinen er forholdsvis nem at spille takket være især dens simple design og spille-mekanik. Der er 5 valser, 3, rækker og 9 gevinstlinjer i spil. Spillerne vil bemærke at der også er Wild og Scatter symboler som blot er med til at skabe endnu mere spænding og sjov.

  egyptain-magic

   

  Vælg antal af gevinstlinjer: : Spillerne starter ud med at vælge det antal af gevinstlinjer, man ønsker at spille på. Minimums-antallet af gevinstlinjer, der kan spilles på er 1 og maksimum-antallet er 9. +/- knapperne på hver side af ‘Linjer’ knappen gør dette muligt.

  Vælg din indsats-størrelse Herefter skal spillerne vælge deres indsats-størrelse ved at klikke på +/- knapperne på hver side af ‘Indsats’ knappen, som ligger lige ved siden af ‘Spil’ knappen. Minimums-indsatsen på spillemaskinen er på 0,20 kroner og stiger i følgende intervaller: 0,50 kroner, 1,00 kroner, 2,50 kroner, 5,00 kroner, 10,00 kroner, 20,00 kroner, 50,00 kroner og 100 kroner

  Spin som en egypter! SPIL-knappen, eller mellemrumstasten, fyrer op under valserne og hver valse vil begynde at stoppe fra venstre til højre. Hvis der dannes en vinderkombination, vil udbetalingen foregå som foreskrevet på gevinsttabellen. Forskellige udbetalings-kombinationer er listet her sammen med det antal hits som spillerne genererer. Spillemaskinen indeholder lavt-betalende symboler og højt-betalende symboler. Disse inkluderer følgende:

  Lavt- betalende symboler Gylden Tavle, Nefertiti, Egyptisk kat, Ankh og Sfinxen.
  Højt- betalende symboler: Egyptisk Kobra, Mumie, Skarabæ, Horus’ Øje, Den Store Pyramide.

  For mere information vedrørende Egyptian Magics udbetalings-kombinationer opfordres spillerne til at klikke på gevinsttabels-knappen, der er indikeret med to pyramider i højre side af skærmen.
   

  Spille-features og ekstra-funktioner

   
  Egyptian Magic er en tidløs eventyrs-spillemaskine. Den tager spillerne med tilbage til det gamle Egypten hvor mysteriet om pyramiderne, magikere og Faraoer dominerede enevældigt. Der er flere interessante features skabt til at øge gameplay-oplevelsen, såsom:

  • Wild Symbolet Wild Card symbolet er Kong Tutankhamon og har flere forskellige funktioner i spillet. Til at begynde med kan det fordoble gevinster på aktive gevinstlinjer, og det kan erstatte alle andre symboler på spillemaskinen med undtagelse af scatter symbolet og dermed hjælpe med til at danne vinderkombinationer.
  • Scatter Symbolet Scatter symbolet er den egyptiske Farao og giver gevinst, når to eller flere scatter symboler toner frem på valserne. Gevinsten udbetales som foreskrevet på gevinsttabellen. Scatter gevinster gives i forbindelse med regulære gevinster. Som eksempler på dets gevinst-potentiale fordobler to scatter symboler gevinsten, tre scatter symboler firedobler gevinsten, fire scatter symboler ganger gevinsten 16 gange op, mens fem scatter symboler ganger gevinsten 32 gange op.

  Hvert et symbol på spillemaskinen er forbundet med en specifik gevinst. Komplet information om disse gevinster kan fås på gevinsttabellen, såvel som yderligere information om spilles ekstra features.

   

  GAME STATS

  RTC 93% Jackpot No
  Playlines 20 Free Spins Yes
  Max Bet 20 Wild Feature Yes
  Min Bet 0.01 Special Feature Yes

  GAME SCORE

  Game Gesign and Graphics
  Bets and Limits
  Payouts
  Popularity

  Spil Egyptian Magic med omtanke

   
  1. Øv på Egyptian Magic-spillemaskinen i demo mode før du spiller for rigtige penge
  2. Læs denne Egyptian Magic spille-anmeldelse for at få dig en gennemført forståelse af spilleregler, gevinst-kombinationer og features.
  3. Læg et budget for spillemaskine-sessions og afvig aldrig fra det.
  4. Klik på gevinsttabellen for at lære om de specifikke gevinst-kombinationer, når symbolerne former sig.
  5. 5Hav en altid en sund balance mellem det at spille på spillemaskiner og lave andre aktiviteter.

   

  Bonusser der er tilgængelige for spil på Egyptian Magic

   

  Nye spillere på Karamba kan nyde en generøs online casino bonus – denne 100 % indbetalingsbonus.

   

  *Bonuspolitik og Betingelser gælder.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.
  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.
  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.
  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt
  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  promotion
  20230914.8