CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

   

  Din top guide til spillemaskinen Legacy of Egypt

   

  Legacy of Egypt af Play’n Go er en spillemaskine med 5 valser, 3 rækker og 30 gevinstlinjer fuld af eventyrligt egyptisk tematik. Scenen er sat i de store faraoers tid og denne spillemaksine er pakket med tema-bonus features, der inkluderer Skarabæ wild symboler, drejende pyramide scatter symboler, Gudernes Hjul-featuren og Wild Scatter symbolet. Spillemaskinens interaktive komponenter lyser op i krystalklar grafik, 3D animation og maleriske omgivelser.

  Hvad du skal vide:

   

   

  SPIL NU

   
  Med Legacy of Egypt sendes spillerne tilbage til tiden i det gamle Egypten ! Alle elementerne i spillet afspejler den egyptiske kultur, heriblandt smukt dekorerede søjler med hieroglyffer samt gamle egyptiske symboler som Ankh, konger og dronninger. Valserne er skabt med forskellige under- og overliggende symboler såsom Horus’ Øje, Skarabæer og adskillige andre gudslignende elementer.

  Legacy of Egypt-spillemaskinen kan spilles i demo-mode såvel som for rigtige penge. Spillemaskine-fans kan nyde dette eventyrlige spil på PC, Mac, Android og iOS devices. Denne Legacy of Egypt spillemaskine-anmeldelse er skabt for at give spillerne alt hvad de har brug for at vide om regler, gameplay, vinderkombinationer og in-game elementer. Karamba er stolt over at kunne tilbyde denne spillemaskine fuld af gammel egyptisk stil og med alle de seneste spillemaskine-features.

   

  Sådan spiller du Legacy of Egypt

   
  Legacy of Egypt-spillemaskinen er spækket med sjove kombinationer af tematiske features og den er ganske nem at gå til. Følg disse instrukser, så er du igang med det samme !

  Spil Legacy of Egypt og Karamba

   

  Vælg indsatsniveau: For at komme igang skal spillerne vælge deres indsatsniveau. Indsats-intervallerne er anderledes end på standard-spillemaskiner da de stiger i følgende værdier: 3 kroner, 6 kroner, 9 kroner, 12 kroner, 15 kroner, 23 kroner, 30 kroner, 45 kroner, 60 kroner, 75 kroner, 100 kroner, 150 kroner, 300 kroner, 600 kroner, 750 kroner og 900 kroner. Karamba opfordrer stærkt alle spillere til at spille med omtanke ved at holde sig indenfor et budget. Indstillingerne kan justeres ved at klikke på den respektive knap på bunden af spilleskærmen.

   

  Sæt valserne igang! Så snart indsatsniveauet er valgt, kan spillerne klikke på den grønne ‘spin’ knap. Valserne begynder at spinne startende fra venstre til højre, og enhver kombination s om dannes vil øjeblikkeligt blive fremhævet på spillemaskinen. Bemærk at det kun kræver en mønt for at spille, og dette kan vælges via indsatsniveauerne nederst på spillemaskinen.

  Legacy of Egypt Spille features og ekstra funktioner

   
  Legacy of Egypt-spillemaskinen indeholder mange interessante elementer som får dig til at spille som en egypter ! Er du usikker på hvad det medfører ? Så læs videre og bliv klogere ….

   • Skarabæ Wild Symbolet  – Skarabæet er Wild symbolet og kan erstatte alle andre symboler (undtagen Scatter symbolet) og forme gevinstgivende kombinationer
   • Pyramide Scatter Symbolet – den drejende Pyramide er Scatter symbolet og udløser free spins, når det kommer i kombinationer á 3. Disse spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges derefter til betalingslinje-gevinster.

   

   • Gudernes Hjul – Gudernes Hjul er et gyldent hjul med Horus’ Øje afbildet i sit centrum. Spillerne kan vinde op til 20 ekstra spins, som alle har en medfølgende multiplikator

   

   • Wild Scatter Pyramiden –  Wild Scatter Pyramide-symbolerne tjener som Wild symboler, når der er ekstra spins igang. Når spillerne rammer 2x Wild Scatters under en ekstra spin-runde, vil pyramide-spinnet blive aktiveret. Gudernes Hjul-featuren kan præmiere spillerne med op til 8 pyramide-spins med samme multiplikator som på runden, der gik forud for ekstra spin-runden.

   

   • Når spillerne ramer 3 eller flere Wild Scatter symboler vil pyramide-spinnene kunne blive aktiveret eller genaktiveret. Ved afslutningen af pyramide-spinnene vil alle eventuelt resterende spins spille ud.

   

  • Højt-betalende symboler – Der er højt-betalende symboler og lavt-betalende symboler på spillemaskinen. De højt-betalende spillemaskiner inkluderer: Dronningen, Kongen, Fugleguden, Anubis, Krokodilleguden og Katteguden. De lavt-betalende symboler inkluderer Knægt, Dronning, Konge, Es. Spillerne kan nemt finde gevinsttabellen frem ved at klikke på guld ‘info’-knappen nederst til venstre på skærmen, som vil afsløre symboler og vinderkombinationer.

  Gamestats

   

  RTC 96.1% Jackpot No
  Playlines 10o Free SpinsNo No
  Max Bet 10 Wild Feature Yes
  Min Bet 0.01 Special Feature Yes

   

  Gamescore

   

  Game Design and Graphics
  Bets and Limits
  Payouts
  Popularity

   

  5 Skritte Legacy of Egypt er ansvarlig for spil

   

  1. Spil Legacy of Egypt i demo mode, før du spiller for rigtige penge
  2. Lær spillereglerne fra ende til anden, lær om mekanikken og vinderkombinationer ved at læse denne Legacy of Egypt anmeldelse.
  3. Lav et konkret budget til brug på spil på Legacy of Egypt-spillemaskinen. Jagt ikke tabene og spil ikke for mere end du har råd til.
  4. Tjek gevinsttabellen for at få værdifuld information om højt-betalende symboler og bonus features i spillet,
  5. Spil altid med omtanke. Bevar morskaben i spillet !

   

  Bonusser der er tilgængelige for spil på Legacy of Egypt

   
  Nye spillere på Karamba kvallificerer sig til en 100 % indbetalingsbonus.
   

  **Bonuspolitik og Betingelser gælder.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.
  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.
  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.
  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt
  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  promotion
  20230607.10