Spil søgning
Search results will show as you type

VELKOMSTPAKKE TIL NYE SPILLERE

OP TIL 2.000 KR. BONUS + 100 SPINS

FÅ 100% MATCH UP BONUS + 20 SPINS

SPIL NU!

FÅ 40
EKSTRA SPINS!

SPIL NU!

FÅ 40 EKSTRA SPINS +
EKSTRA BONUS!

SPIL NU!

Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler:

 • Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere, og er gyldig i 2 måneder fra tilmeldingsdato.
 • Spins og Match Up Bonus bliver tildelt således: På dit første indskud på min. 100 kr. modtager du 20 spins og 100% Match Up Bonus op til 2.000 kr. 40 ekstra spins tildeles på 2. dagen efter første indskud på min. 100 kr., og endnu 40 ekstra spins tildeles på 3. dagen efter første indskud på min. 100 kr.
 • Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet.
 • Gevinster vundet på de 20/40/40 ekstra spins skal omsættes 35x.
 • Match Up Bonussen skal omsættes 35x.
 • Læg mærke til, at indsatser på forskellige spil bidrager forskelligt til fuldførelse af omsætningskravet. Se alle detaljer i tavlen nedenfor.

Karamba.dk Velkomstbonus – 100% bonus på din første indbetaling op til kr2,000. Denne bonus gælder kun for indbetalinger på kr100 eller mere! Det eneste, du behøver at gøre, er at indbetale penge på din Karamba.dk konto og du vil øjeblikkeligt modtage din bonus!
For eksempel:
Indbetal kr600 og få kr600 i bonus. Spil med kr1,200
Indbetal kr900 og få kr900 i bonus. Spil med kr1,800
Indbetal kr1,500 og få kr1,500 i bonus. Spil med kr3,000

Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”:

 • ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand.
 • ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.
 • ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 61 dage fra den blev krediteret til din konto. Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode.
 • Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på 35 gange summen af din velkomstbonus, før du kan få udbetalt en gevinst.

For eksempel:
Indbetal kr600 og få kr600 i bonus, mindste samlede indsats er kr21,000 for at få udbetalt gevinster
Indbetal kr900 og få kr900 i bonus, mindste samlede indsats er kr31,500 for at få udbetalt gevinster
Indbetal kr1,500 og få kr1,500 i bonus, mindste samlede indsats er kr52,500 for at få udbetalt gevinster

Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt. Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

Bonus med gratis spil:

 • Alle gratis spil, som krediteres spillerens konto, skal bruges indenfor 1 dag fra da tilbuddet blev givet. Ubrugte gratis spil fjernes herefter fra kontoen.
 • Gratis spil betragtes som en bonus, og skal satses før eventuelle gevinster kan udbetales. Den gratis spil bonus beregnes som den samlede værdi af gevinster vundet gennem brugen af gratis spil. Den samlede værdi af en sådan kredit, er underlagt de nedenstående indsatskrav.
 • Alle gratis spil bonusser, er underlagt standard bonuspolitik hermed beskrevet.
 • Spillere, som foretager en indbetaling for at modtage gratis spins som en del af et indskudstilbud SKAL omsætte deres indbetaling før en udbetaling kan foretages. Spillere, der hæver deres indskud uden at have omsat det, mister de gratis spins, der blev tildelt pga. indskuddet, og i tilfælde af, at de er opbrugt, mistes eventuelle gevinster optjent fra de gratis spins.

Ophavsret 2017- All rettigheder forbeholdes. Karamba.dk er et brand ejet af ASG Technologies Ltd, en virksomhed, en virksomhed, some r registreret under laws of British Virgin Islands. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt 1.Maj 2012 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.

Responsible Online Gaming iTech Labs Game Care Aspire Global NemID
promotion