CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
×
Indbetaling
Du spiller i ojeblikket med en bonus saldo. Dette er i overensstemmelse med den Bonuspolitik du accepterede, tjek venligst vores Bonus Politik for mere information.
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

  TILMELD DIG OG FÅ EN 100% MATCHET SPORTSBONUS PÅ OP TIL 1000 DKK

  Tilmeld dig hos Karamba i dag og oplev nye elitestandarder for sportsvæddemål. Højere odds på alle topturneringer, en nem og hurtigere væddemålsoplevelse, og dækning af tusindvis af ligaer overalt på kloden.

  Uanset om du ønsker at spille på Premier League, NBA, Champions League eller enhver anden liga, Karamba er den bedste side at være på.

  OPRET
  en ny konto

  INDBETAL
  100 DKK eller mere


  100 % i sportsbonus op til 1000 DKK

  Sportsboussen er underlagt et gennemspilskrav på 9x af bonusbeløbet, til minimumsodds på 2,00 for enkelt væddemål og 1,40 pr. valg af kombineret væddemål.

  Vilkår og Betingelser

  Spil venligst ansvarligt.

  Bonuspolitik og tjenestevilkår gælder.

  Minimumsindbetaling: 100 DKK.
  Max. bonus: 1000 DKK.
  Tilbuddet er udelukkende tilgængeligt for nye indbetalende kunder.
  Tilbuddet gælder kun ved den første indbetaling.
  Kunder, som indbetaler med PayPal, Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap kan ikke få bonustilbuddet.
  Tilbuddet er ikke tilgængeligt for borgere i Storbritannien eller Irland.
  Dette tilbud gælder kun en gang pr. husholdning.
  Denne “Velkomstbonus” kan ikke kombineres med nogen anden bonus, kampagne eller tilbud.
  Denne “Velkomstbonus” skal bruges inden for 60 dage efter at den er blevet krediteret til din Karamba-konto. Karamba forbeholder sig rettighederne til at annullere enhver “Velkomstbonus” på ethvert tidspunkt, når den ikke er blevet brugt inden for den godkendte periode.
  Bemærk venligst at af hensyn til fair play, kræver vi at du gennemspiller din “‘Velkomstbonus” mindst 9 gange før nogen form for gevinster udbetales.

  For eksempel:
  Indbetal 300 DKK og få 300 DKK i bonus – minimum omsætningskrav for en udbetaling er på 2700 DKK.
  Indbetal 500 DKK og få 500 DKK i Bonus – minimum omsætningskrav for en udbetaling er på 4500 DKK.
  Indbetal 1000 DKK og få 1000 DKK i Bonus – minimum omsætningskrav for en udbetaling er på 9000 DKK.
  Tiltag eller regler, der styrer vores levering af kampagner for pengespil til dig.

  Bonusbetingelser for Karamba Sport

  Enkelt væddemål placeret til odds på mindre end 2,00 vil ikke bidrage til gennemspilskravet medmindre det specifikt er tilladt. Med kombinationsvæddemål eller systemspil, skal alle valg placeret på kuponen være til minimum odds på 1,40, så væddemålet bidrager til gennemspilskravet, medmindre andet er udtrykkeligt angivet.
  Følgende væddemål bidrager ikke til gennemspilskravet: Alle handicap (med undtagelse for 3-vejs handicap), uafgjort intet væddemål (Draw No Bet) (hvilket betyder, at du får dine penge tilbage i tilfælde af uafgjort), forudsigelser og trdieparts væddemål, over/under væddemål, ugyldige/tilbagetrukne og uafviklede væddemål, væddemål anvendt med fuunktioinen for kontant udbetaling samt væddemål, som er blevet spillet som et gratis eller risikofrit væddemål.
  Det er kun det første valg af væddemål på ethvert marked, både live og væddemål før kampen, som bidrager til gennemspilskravet. Alle andre væddemål, som derefter spilles på det samme marked, bidrager ikke længere til væddemålskrav. Denne regel gælder sammen med de andre restriktioner. For eksempel: Du vædder at Hold A vinder over Hold B på markedet for det endelige resultat og spiller til odds på minimum 2,20. Dette valg bidrager til gennemspilskravet. Men dit næste væddemål på Hold B på dette marked for det endelige resultat i den samme kamp tæller ikke med i gennemspilskravet, uanset om der er tale om live væddemål eller et væddemøl fær kampen.

  Væddemål bidrager kun til gennemspilskravet, når de er blevet afviklede. Væddemål, hvor funktionen for kontant udbetaling er blevet anvendt, tæller ikke med i gennemspilskravet eller de kvalificerende krav til nogen form for kampagne for sportsvæddemål.
  Der kan eksistere andre krav alt efter hvilken slags bonus, der er tale om. Alle bonusser og midler, som er forbundet med denne bonus, vil blive slettet fra spillerens konto, når den har været inaktiv i 14 dage. Dette gælder kun for spillere, som stadigvæk har en bonussaldo.
  Indbetalinger kan blive udbetalt før en spiller har opfyldt gennemspilskravet. Hvis det hænder, vil alle bonusser og gevinster på spillerens konto dog blive erklæret ugyldige/fjernet.
  Spillere skal derefter kontakte kundeservice for at annullere deres udbetaling.
  Hvis et væddemål, uanset hvilken kamp der er tale om, overskrider reglerne eller misbruger systemet, vil det blive betragtet som ugyldigt.
  Vi forbeholder os rettigheden til at trække ethvert beløb fra gevinsterne, hvis spilleren har placeret enkelt væddemål på mere end 50 € eller 50 procent af bonusbeløbet før gennemspilskravet er blevet opfyldt.

  Karamba har ret til at annullere, ændre eller redigere ethvert tilbud, konkurrence, bonus eller særlig kampagne ved at offentliggøre de ændrede eller justerede vilkår eller meddelelse om annullering på den relevante internetside for tilbuddet, konkurrencen eller den særlige kampagne. Sådan en ændring, justering eller modificering skal træde i kraft efter en periode på 14 dage efter meddelelsen er blevet offentliggjort, eller med øjeblikkelig virkning, når det er nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager, for at overholde den gældende lov eller regulering, på grund af misbrug eller andet hvor tilbuddet, konkurrencen eller den særlige kampagne ikke er i stand til at blive udført som angivet som følge af særlige omstændigheder.

  Bemærk venligst at Karamba ikke vil udøve rettighederne til at redigere, modificere eller annullere ethvert tilbud, konkurrence eller særlig kampagne med dette vilkår for de spillere, som allerede har aktiveret den specifikke kampagne, konkurrence eller særlige tilbud, og har gennemført en indbetaling med forventning om at modtage en bonus eller er gået i gang med at spille i forhold til det specifikke tilbud, konkurrence eller særlige bonus hvor en justering ville påvirke disse spilleres mulighed for at:

  • Modtage eller optjene den specifikke bonus;
  • opfylde de resterende kvalificerende kriterier for det relevante tilbud, konkurrence eller særlige kampagne;
  • bruge, opnå adgang til, eller beholde enhver bonus, som allerede er blevet modtaget eller optjent,

  undtagen i de tilfælde hvor de relevante kunder har gennemført svigagtig eller lovovertrædende opførsel eller hvor rettelsen, modificeringen eller annulleringen af tilbuddet er nødvendigt for os for at overholde vores lovlige og/eller regulerende pligter. Uanset andet i denne bonuspolitik og andre yderligere vilkår eller regler, som dækker tildeling af enhver kampagne for pengespil til spillere, skal spillere ikke forhindres i at udbetale:

  • saldoen på deres konto,
  • gevinster fra væddemål placeret med den indbetalte saldo; og gevinster fra enhver anden bonus, som ikke er underlagt gennemspilskrav eller
  • restriktioner (eller for hvilke gennemspilskrav eller restriktioner er blevet opfyldt),

  med undtagelse for de tilfælde hvor det er nødvendigt at Karamba forhindrer en udbetaling af midler for at opfylde lovlige eller regulerende pligter (herunder regler for bekæmpelse af hvidvaskning af penge)

  Spil kan være vanedannende. Spil venligst ansvarligt.

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25. | ROFUS.nu

  promotion
  20231128.1