CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
×
Indbetaling
Du spiller i ojeblikket med en bonus saldo. Dette er i overensstemmelse med den Bonuspolitik du accepterede, tjek venligst vores Bonus Politik for mere information.
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

  VENT IKKE PÅ AT KAMPEN SLUTTER, BRUG CASH-OUT

  Når du anvender Cash-Out, har du den komplette kontrol over dit væddemål, og du kan vælge den bedste valgmulighed for at afvikle dit væddemål og få gevinsterne.

  Uanset om der er tale om et single væddemål eller et multispil, kan du få dine gevinster ved blot at trykke på knappen.

  PLACÉR
  et penge væddemål

  OVERVÅG
  dit væddemål

  KLIK
  på “Cash Out”-knappen

  Cash-out er tilgængeligt for udvalgte begivenheder, kampe og markeder både for pre-match og live betting. Cash-out er tilgængeligt på single væddemål og multispil på en lang række forskellige sportsgrene som f.eks. fodbold, tennis, basketball, cricket og volleyball.

  Det tilbudte beløb afhænger af, hvordan dit væddemål klarer sig, og det kan være højere eller lavere end den originale indsats, hvilket giver dig mulighed for at garantere en fortjeneste eller at minimere et potentielt tab.

  Vilkår og Betingelser

  Spil venligst ansvarligt.

  Bonuspolitik og tjenestevilkår gælder.

  1. Cash-out er kun tilgængeligt på væddemål med en minimumsindsats på 1.00 kr. og multispil med minimum odds på 1.10.
  2. Hvis du vælger at benytte Cash Out-funktionen på dit væddemål, vil beløbet blive afviklet, og det endelige resultat for begivenheden på dit væddemål vil ikke have nogen indflydelse på det beløb, der returneres til din konto.
  3. Når du har benyttet cash out-funktionen, vil spillekuponen blive opdateret i din sektion for “Mine væddemål”.
  4. Når du klikker på “Cash Out”-ikonet, vil systemet øjeblikkeligt behandle afregningen af dit væddemål til det viste Cash Out-beløb.
  5. Når du har klikket på Cash Out-ikonet, kan du ikke annullere Cash Out-funktionen, da alle valg af Cash-Out altid er endelige.
  6. Vi kan ikke garantere, at valgmuligheden for Cash-Out altid er tilgængelig, selv når den er blevet annonceret i forbindelse med enhver begivenhed.
  7. Vi kan ikke holdes til ansvar, hvis Cash Out-funktionen ikke er tilgængelig på grund tekniske problemer. Under den form for omstændigheder vil ethvert væddemål være gældende uanset, om Cash-Out er tilgængelig eller ej.
  8. Det tilbudte beløb afhænger af, hvordan dine valg klarer sig, og det kan være højere eller lavere end den originale indsats, og det giver dig mulighed for at garantere en fortjeneste eller at minimere et potentielt tab.
  9. Der er en tidsforsinkelse med accept af anmodninger om Cash-Out. Hvis en pris ændrer sig, eller et marked bliver afbrudt, kan det være, at Cash Out-valget ikke går igennem.

  Generelt

  1. Vi forbeholder os retten til at annullere resultater eller ikke at udbetale en gevinst, når alle eller dele af resultatet stammer fra en åbenlys fejl (inklusiv forkerte udbetalinger for kamp), uanset om der er tale om en menneskelig eller teknisk fejl og i forbindelse med enhver form for væddemål.
  2. Derudover forbeholder vi os retten til at annullere resultater eller ikke at udbetale en gevinst, når vi mener, at dele eller hele resultatet bunder i snyd eller aftalt spil mellem spillerne.
  3. Vi forbeholder os retten til at tilbagetrække og/eller ændre disse salgsfremmende vilkår og betingelser efter eget skøn og enhver beslutning i forbindelse med de tilbudte gevinster.
  4. Vi kan efter eget skøn vælge at udelukke enhver kunde fra at modtage udvalgte tilbud og andre kampagner, som vi tilbyder på siden.

  Spil kan være vanedannende. Spil venligst ansvarligt.

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25. | ROFUS.nu

  promotion
  20231128.1