Spilsøgning
Search results will show as you type
Gælder kun nye kunder. Min. deponering 100 kr. Omsætningskrav 35x. Tilbud gyldigt i 2 mdr.100 spins kræver 3 indbetalinger. Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet. Ikke alle spil bidrager med 100% til opfyldelse af omsætningskravet.

EN GOD MÅNED, HVER MÅNED!

Nu kan enhver måned blive en heldig måned med vores garanterede cashback bonus.

SPIL DET DU ELSKER!

Lige meget om du elsker at spille slots, live casino, skrabespil… alle spil tæller med!

DU FESTER, VI BETALER!

Bare fest løs, velvidende om, at vi er der for dig.

SÅ, HVAD ER CASHBACK?
Månedlig cashback er en bonus, der fungerer som en slags forsikring. Den giver VIP spillere penge tilbage, hvis det ikke lige har været deres heldige måned.

KAN JEG FÅ CASHBACK?
Ja, du kan! Hvis du er Platin, Premium eller Prestige VIP spiller, så er du allerede berettiget. Hvis ikke, så kontakt vores kundeservice på chat, og lær mere om, hvordan du stiger i VIP-niveau, så du kan kvalificere dig. Nå helt til tops, og få endnu mere tilbage hver måned!

HVORNÅR FÅR JEG DEN?
Cashback bonussen bliver tildelt på den 3. mandag i den følgende måned, og dækker hele den foregående måned.

Vilkår & Betingelser

• Der kræves et minimum indskud.
• Den månedlige cashback bonus er baseret på tabene fra alle spil i en fuld kalendermåned.
• Cashback bonussen bliver tildelt på den 3. mandag i den følgende måned, og dækker hele den foregående måned.
• Kontakt din Personline Konto Manager for at hente din månedlige cashback bonus, og for flere detaljer om, hvordan du holder din konto aktiv, for at kvalificere dig.

Ophavsret 2019- Alle rettigheder forbeholdes. Karamba.dk er et brand ejet af ASG Technologies Ltd, en virksomhed, som er registreret under dansk lovgivning. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt 1.Maj 2012 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.

Stop spillet logo Responsible Online Gaming iTech Labs Game Care Aspire Global NemID
promotion