CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

   

  Din guide til Golden Ticket

  Golden Ticket er en karneval-inspireret spillemaskine fra Play’n Go med tumlende valser og en festlig atmosfære. Den har et 5 x 5 gitter og en bunke af familiære symboler såsom jonglerende kegler, cirkus-trænere, klovne, stærke mænd, keddel klokker og vægtstænger.

  Karamba.com tilbyder spillerne at kunne spille Golden Ticket-spillemaskinen i demo-version og om rigtige penge. Med fyrværkeri i baggrunden og projektører henover nattehimlen, får spillerne virkelig en visuel oplevelse på Golden Ticket.

  Denne spillemaskine har ingen synlige gevinstlinjer, selvom 5 x 5 gitteret dog tydeligt illustrerer hvordan kombinationer formes på valserne. Golden Ticket er tilgængelig for spillerne på PC, Mac, Android og iOS devices. Blandt mange af de underholdende elementer finder man Golden Ticket Wild symbolerne, bonusrunde-spillet med op til 20 ekstra bonusrunder og en kombination af højt-betalende symboler og lavt- betalende symboler.

  Spillemaskinen nydes bedst med musikken på for at kunne imitere et virkeligt karneval! De stærke mænd står og poserer i højre side af skærmen klar til at flexe sine biceps eller rykke på sit moustache, når spillerne vinder på en kombination. Så snart vinderkombinationerne toner frem, erstattes den stærke mand af en klovn eller en cirkus-træner på podiet, og disse fyre kan altså virkelig alle mulige tricks !

  Spillerne opfordres til at læse denne Golden Ticket spillemaskine-anmeldelse for at få yderligere information om hvordan man bedst spiller dette spil og får det meste ud af de mange underholdnings-spækkede elementer.

   

  Her er hvad du behøver at vide

   

  SPIL NU

   

  Spil Golden Ticket og Karamba

  Sådan spiller du Golden Ticket

  Golden Ticket er en publikums-yndling ! De spillemaskine fans som har besøgt et cirkus en gang i deres liv eller et karneval vil elske den festlige stemning på spillemaskinen. Her er en hurtig guide til hvordan du tager del i cirkusset med din Golden Ticket

  Vælg indsatsniveauFor at starte showet, skal spillerne vælge det ønskede indsatsniveau. Indsatserne starter ved 2 kroner pr spin og stiger i følgende intervaller: 10 kroner, 20 kroner, 100 kroner og 400 kroner. Modsat andre traditionelle video spillemaskiner er der her tale om den totale indsats pr spin og ikke pr gevinstlinje.

  Lad showet begynde! Det næste skridt er ganske enkelt blot at trykke på START-knappen som er placeret på højre side af skærmen for at sætte gang i valserne. Hver af de 5 valser på 5 x 5 gitteret vil begynde at kollapse fra venstre til højre idet at det blotter et nyt gitter. Bemærk at der ikke er nogen nummererede gevinstlinjer på spillemaskinen – alt foregår på gitteret med et et aftenkarneval som kulisse.

  Spillerne belønnes med en gevinst når mindst tre symboler toner frem i hvilken som helst retning (vertikal eller horisontalt). Vinderkombinationerne forsvinder derefter fra gitteret og vil ikke blive erstattet af nye symboler. Målet i Golden Ticket er at danne kombinationer hele tiden således at gitteret bliver helt ryddet.

  Bemærk at indsatsniveauet som vælges af spilleren, bestemmer den samlede gevinstsum, som kan opnåes ved at rydde hele gitteret. Adskillige multiplikatorer er også i spil i løbet af spilleseancen, og disse kan også øge gevinsterne for hvert nyt spin på valserne. Hvis det lykkes spilleren at fjerne alle karneval-agtige ikoner fra gitteret, vil der blive udbetalt en gevinst.

   

  Spille-features og ekstra funktioner

  Golden Ticket-spillemaskinen folder sig ud over et 5 x 5 gitter og har ekstra features såsom wild symboler og en bonusrunde. Disse elementer er beskrevet nedenfor:

  Golden Ticket– Golden Ticket er wild symbolet som erstatter andre symboler, så det kan danne vinderkombinationer. Mindst 3 Golden Ticket symboler skal der til for at vinde, mens 5 Golden Ticket symboler udløser maksimum-gevinsten.

  Bonus-spillet– Bonusspillet udløses når spillerne ser ordet BONUS på en af kolonnerne. Når bonusspillet er igang, fyldes valserne med et unikt sæt af symboler. Golden Ticket Wild symbolet er herefter ikke længere i spil. Når spilleren rammer fem eller flere bonus-symboler, som er indikeret af bonus stjernen, vil der blive aktiveret yderligere bonusrunder. Et maksimum på 20 bonusrunder er tilgængeligt i spillet. For hver bonus-start som dukker op under disse kombinationer, vil endnu en bonusrunde blive tildelt.

  Tre symboller elle flere, uanset symbolet, vil give en gevinst. Der er også serier af højt- betalende symboler og lavt- betalende symboler på spillemaskinen.
  Disse inkluderer følgende:

  • Højt- betalende symboler– the circus master, the strongman, the clown, the whip and top hat.
  • Lavt- betalende symboler hatten, keddel kuglen, vægtstangen og jonglerende kegler.

  Gevinsttabellen forsyner spillerne med den relevante information vedrørende ekstra spins, bonusrunder og andre mulige kombinationer som kan dannes. Ved at klikke på ‘?’ vil spillerne få adgang til gevinsttabels-informationen.

   

  Spil Golden Ticket med omtanke

   

   1. Practice Øv på Golden Ticket-spillemaskinen i demo mode før du spiller for rigtige penge.
   2. Læs denne Golden Ticket-anmeldelse for at få en bedre forståelse af de forskellige spille-features, bonusrunder og gevinster.
   3. Lav et spillemaskine-budget og vig ikke fra det på noget tidspunkt.
   4. 4. Forstå hvilke symboler der er en del af de højt- betalende gevinster ved hjælp af gevinsttabellen. Hav altid en sund balance i din spilletid. Spil altid med omtanke.

   

  Bonusser der er tilgængelige for spil på Golden Ticket

  Golden Ticket fans bliver henrykte når de hører at vi tilbyder alle nye spillere en 100 % indbetalingsbonus.

  Den samlede værdi af denne bonuspakke er en 100 % indbetalingsbonus på op til 2000 kroner + 100 ekstra spins.

   

  SPIL NU

   

  Gamestats

   

  RTC 95.1% Jackpot No
  Playlines 30 Free SpinsNo Yes
  Max Bet 20 Wild Feature Yes
  Min Bet 0.01 Special Feature Yes

   

  Gamescore

  Game Gesign and Graphics
  Bets and Limits
  Payouts
  Popularity

  *Vilkår og betingelser gælder. Der er et indsatskrav forbundet med dette velkomstbonus-tilbud. Læs mere her https://www.karamba.dk/promotions/welcome-offer/

  Spil kan være vanedannende, spil derfor venligst med omtanke: https://www.karamba.dk/info/responsible/
  18+ only: www.karamba.dk/info/underage
  www.begambleaware.org

  Bonus Policy and Terms of Service apply.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler:

  Bonuspolitik og Betingelser gælder.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.
  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.
  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.
  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.
  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt
  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  Ophavsret 2022- Alle rettigheder forbeholdes. Karamba.dk er et brand ejet af Karamba Limited, en virksomhed, som er registreret i henhold til loven på den britiske jomfruøer. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta, og opererer med fuld licens 18-1517086 – udstedt 30.April 2018 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.|

  promotion
  20220616.28