CHOOSE TO PLAY

Karamba Parrot
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

  BOOK OF DEAD

  Træd ind i Rich Wildes sko og rejs tilbage til den fascinerende verden i det gamle Egypten med spillemaskinen Book of Dead. Denne spillemaskine spilles på 5 hjul, 3 rækker og i alt 10 gevinstlinjer. Oplev forskellige symboler med lav og høj værdi, samt funktionen med de gyldne hjul. Du kan også forvente at finde multiplikatorer der giver større gevinster, og en gratis spin-funktion, alt centreret omkring det karakteristisk gyldne bogsymbol, der har flere funktioner.

  Sådan spiller du Book of Dead

  Book of Dead, er opbygget med et 5×3 gitter, og spillemaskinen har en gammel egyptisk tempelbaggrund, og du spillebaren findes under hjulene. Spillelinjen indeholder alle de knapper og indstillinger, som du har brug for, til at spille Book of Dead – spillelinjen er designet til at flytte til siden af ​​skærmen, når det spilles på mobile enheder for et mere praktisk layout.

  Den blå spin-knap er placeret lige til højre for gitteret, og ved hvert klik roterer hjulene én gang. Til venstre for spin-knappen finder du et sæt indstillinger, der giver dig mulighed for at indstille møntværdien, antallet af mønter og de forskellige regler og oplysninger og betalingslinjer. Med hensyn til gameplay har symbolerne med lav værdi form af kortværdierne 10 til es. Symbolerne med høj værdi består af en blå ørn , Anubis, Farao og Rich Wilde. Golden Book-ikonet fungerer både som wild- og scattersymboler , men aktiverer derudover også bonusspilfunktionerne i Book of Dead. Vi anbefaler på det kraftigste, at du spiller Book of Dead ansvarligt ved at finde den rigtige samlede indsats pr. spin, som passer til dit personlige spillerbudget og forbrugsgrænse. Karamba DK tager ansvarligt spil meget alvorligt, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig på dette område. At spille inden for dine grænser hjælper dig med at få en sjov spiloplevelse, og dine spilsessioner kan vare længere, når du holder dig til et strengt budget.

  Book of Dead spil funktioner og ekstramateriale

  At spille Book of Dead kredser omkring Golden Book-symbolet, der fungerer som både wild- og scattersymboler i spillet. Dette gør reglerne for Book of Dead meget lettere at forstå og passer til enhver, der er ny i vores samling af spillemaskiner.

  section 4 image

  Golden Book:

  Golden Book fungerer som både wild- og scattersymboler, såvel som aktivering af funktionen med gratis spins i spillet.
  section 4 image

  Wilds:

  Wilds:
  section 4 image

  God Elements:

  Book of Dead God God payline tilbyder en række elementer med alle vindende kombinationer udbetales i slutningen af ​​en runde.

  Hvis du rammer tre af Golden Book-symbolerne, aktiveres funktionen gratis spins. Når du har udløst funktionen, vælges også et tilfældigt udvidelsessymbol. Dette hjælper med at få flere gevinstlinjer i spillet. Den gyldne bog erstatter ethvert symbol, og den hjælper dig med at få flere betalingslinjekombinationer, og det vil også fungere som et scattersymbol på hjulene. Gennem Book of Dead-gameplayet kan du også hente mindre gevinstlinjekombinationspræmier via standardsymbolerne. Når du drejer hjulene og kombinerer det med betalingslinjer, kan det resultere i forskellige præmiebeløb. For eksempel hvis det lykkedes dig at ramme fem af Rich Wilde-tegnsymbolerne, kan du vinde op til 500x din indsats. Dette er en af ​​de største grundpilspræmier, der er tilgængelige i Book of Dead.

  5 enkle trin til at komme i gang med Book of Dead

  Trin 1

  Sæt et budget og holde sig til det

  Trin 2

  Praksis, før du spiller

  Trin 3

  Læs reglerne omhyggeligt

  Trin 4

  Administrer tid effektivt gambling

  Trin 5

  Ansvarlig Gambling praksis hele tiden

  Sådan spiller Book of Dead lige højre

  Book of Dead er baseret på et 5×3 gitter med flere symboler med lav og høj værdi samt et specielt Golden Book-symbol med flere funktioner. Den gyldne bog er knyttet til gratis spins og wild- og scattersymboler, som hjælper med at få en af ​​de 10 gevinstlinjer. Book of Dead indeholder også ekspanderende symboler, der aktiveres under bonusrunden . Disse hjælper dig med at finde yderligere kombinationer af betalingslinjer.

  section 6 image

  Bonusser til rådighed for Book of Dead

  section 7 image

  Tilmeld dig til Karamba Casino i dag for at modtage en 100% god, og vi er glade for at tilbyde dig en velkomstbonus. Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  Gyldne regler for at spille Book of Dead

  Karamba er stolte af at præsentere sine spillere Bog Dead spilleautomat. Denne store underholdende spil er fyldt med interessante features, inkl. gode elementer, wild symboler, scatter symboler og andre combinations.The regler er enkelt og omfatte følgende:

  <ul>
  <li style=”text-align: left;”>Øv dig på demoversionen af ​​Book of Dead</li>
  <li style=”text-align: left;”>Se vores gennemgang af Book of Dead</li>
  <li style=”text-align: left;”>Beregn dit spilbudget og spil ansvarligt</li>
  <li style=”text-align: left;”>Læs spillereglerne for at forstå gevinstlinjerne</li>
  <li style=”text-align: left;”>Kræv din velkomst bonus pakke og nyder at spille Bonanza</li>
  </ul>

  section 8 image

  SPIL NU

  Bonuspolitik og Betingelser gælder.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.

  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.

  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.

  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  promotion
  20230607.10