Karamba Parrot
preloader-gif
Spilsøgning
Resultaterne vises, mens du skriver

  BONANZA

  Bonanza ligger på en bjergside i et gammelt landskab, og sceneriet fuldendes med et lille sommerhus og et vandfald. Det hele er meget idyllisk, men den virkelige action foregår inden i de seks hjul – med 117.649 Megaways-layout og flere bonusfunktioner. Spillet nye overlappende symboler, wild multiplikatorerne, forbedrer dine vinderchancer, sammen med en funktion med gratis spins og en håndfuld specielle bonusser med minevogne sørger for underholdningen undervejs.

  DIN GUIDE TIL BONANZA

  Bonanza kan umiddelbart se ret kompliceret ud, når du ser den travle baggrund og grafik, men når du først har gennemgået regler og udbetalingsoplysninger, er spillet faktisk meget let at spille.

  De seks hjul er sat inde på bjergsiden, og spillebarren er delt i hvert af de nederste hjørner. Spin-knappen er placeret til højre, mens de samlede indsatsindstillinger og spilleregler er til venstre. Du skal dog være opmærksom på, at disse flytter sig hen til siden af spilleskærmen i mobiltilstand. Det er vigtigt at bestemme den rigtige indsatsstørrelse, som passer til din personlige spillestil og husk altid at spille ansvarlig. I løbet af spillet kommer på forskellige symboler fra kortværdier til den dyrebare juveler. Wild-symbolet er TNT-ikonet, og scatters findes i form af guldsymboler , som du skal bruge til at stave ordet “GULD”.

  SADAN SPILLER DU BONANZA

  Bonanza-spillemaskinen byder på flere forskellige funktioner, såsom gratis spins, ubegrænsede multiplikatorer, kaskader af symboler og en speciel funktion ekstra kaldet “Reactions” (som vi snart vil forklare nærmere om).

  section 4 image

  Wild multiplikatorer:

  Wild symboler erstatter alle symboler undtagen scatters og udvides over hele hjulet og bruges til dine betalingslinjekombinationer.
  section 4 image

  GULD Scatters:

  Fire eller flere scattersymboler aktiverer den separate funktion med nye spins og ubegrænset multiplikatorer tilgængelig.
  section 4 image

  Reaktioner:

  Hvert aktivt betalingslinjesymbol i basisspillet erstattes af et andet symbol, indtil der ikke vises flere kombinationer af betalingslinjer.

  Som det første kan vi fortælle om standardsymbolerne i grundspillet, som giver 50x din indsats, og symbolerne inden for minevognene i hjul 2-5 kan også bruges til at føje til din betalingslinjer. Derudover udskiftes alle vindende symboler, så der ikke vises flere aktive betalingslinjer, når du bruger funktionen. Spillet beskriver dette som “Reactions” – og hver gevinst har altså en reaktion. Desuden giver wild- og scattersymboler mulighed for at tilføje multiplikatorer og aktivere funktionen med gratis spins . Wild TNT-symbolet erstatter alle andre symboler under spillet (undtagen scatters ). Hvis du lander på Guld scatters , der danner ordet “GULD” på tværs af hjulene, aktiverer den specielle funktion med gratis spins i spillet. Du får tildelt i alt 12 spins i starten af funktionen, og hver ekstra spredning, der lander derefter, øger antallet af spins med fem. Denne funktion fører dig til et en anden spilleskærm, der er ligger dybt inde i Bonanza-minen til at spille dine ekstra spins. Den almindelige multiplikator stiger med en, hver gang du aktiverer din betalingslinje. Du kan modtage over 20x din gevinstlinjepriser, hvis du finder nok betalingslinjer i denne centrale funktionsrunde på Bonanza-spillemaskinen.

  5 ENKLE TRIN TIL AT KOMME I GANG MED BONANZA

  Step 1

  Øv dig på demoversionen af Bonanza

  Step 2

  Se vores gennemgang af Bonanza

  Step 3

  Beregn dit spilbudget og spil ansvarligt

  Step 4

  Læs spillereglerne for at forstå gevinstlinjerne

  Step 5

  Forstå hvordan spilfunktioner og ekstramateriale fungerer

  SPILLEREGLER

  Bonanza foregår på et 6×3 gitter med symboler med lav og højere værdi og i alt 117.639 måder ved vinde takket være Megaways betalingslinje design. Wild- og scattersymboler er forbundet med de gratis spins og ubegrænsede multiplikatorer. Reaktions- og minevognsfunktioner er designet til at tilføje ekstra symboler inden for den aktive betalingslinjer , og de tilføjer r ekstra underholdning. Bonanza lader dig spille hvert spin fra kun 1 kr og op til 500 kr. Betalingslinjekombinationer beregnes på forskellige måder på grund af Megaways designlayout, men de skal kombineres fra venstre mod højre. Gentagende symboler er tilladt, så længe de bruges i individuelle sekvenser, og Bonanza spilleautomaten betaler kun den højeste gevinst pr. aktiv betalingslinje.

  section 6 image

  TILGANGELIGE BONUSSER PA BONANZA

  section 7 image

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.

  5 GYLDNE REGLER FOR BONANZA

  Karamba er stolt af at præsentere sin Bonanza-spilleautomat. Dette vidunderligt underholdende spil er fuld af interessante funktioner, der inkluderer bonuselementer, vilde symboler, spredte symboler og andre kombinationer.
  Reglerne er enkle og inkluderer:

  • Angiv et budget og opfyld det
  • Øv, inden du spiller med rigtige penge
  • Læs reglerne omhyggeligt
  • Administrer spilletid effektivt
  • Spil altid ansvarligt
  • Få en velkomstbonuspakke og nyd Bonanza
  section 8 image
  SPIL NU

  Bonuspolitik og Betingelser gælder.

  Alle bonusser, der tilbydes af Karamba.dk, er omfattet af følgende regler: Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere (første indbetaling), og er gyldig i 60 dags fra tilmeldingsdato. En Straksbonus på et beløb svarende til 100 % af din indbetaling, dog maksimalt 1000 KR. (et tusinde KR.), der sættes ind på spillekontoen umiddelbart efter din første indbetaling.

  For eksempel: Indbetal100kr og få 100 kr i bonus. Spil med 200 kr. Indbetal 300kr og få 300 kr i bonus. Spil med 600 kr. Indbetal 1000kr og få 1000 kr i bonus. Spil med 2000 kr.

  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Wild Falls, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Super Flip, Sword and the Graal, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King , Rise Of Dead.

  Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”: ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud. ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på Karamba.dk inden for 60 dage fra den blev krediteret til din konto.

  Karamba.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode. Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.

  For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 300 kr og få 300 kr i bonus, mindste samlede indsats er 12000 kr for at få udbetalt gevinster Indbetal 1000 kr og få 1000 kr i bonus, mindste samlede indsats er 20000 kr for at få udbetalt gevinster Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt.

  Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til.(Husk blot at angive dit) brugernavn.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu

  Ophavsret 2021- Alle rettigheder forbeholdes. Karamba.dk er et brand ejet af ASG Technologies Ltd, en virksomhed, som er registreret i henhold til loven på den britiske jomfruøer. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta, og opererer med fuld licens 18-1517086 – udstedt 30.April 2018 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.

  Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt

  StopSpillet: + 45 70 22 28 25.|

  promotion